A közgyűlés elfogadta az alelnöki pozíciót

uj_szovlogoSzerény érdeklődés mellett december 20-án tartotta meg A MF(S)Sz Rendkívüli Közgyűlését. A fő téma az Alapszabály módosítása és személyi kérdések voltak. Két elnökségi tag (Krasznai Gábor és Szilágyi Gábor) a továbbiakban nem tudta felelősséggel ellátni vállalt tisztségét, ezért felmentését kérte az elnökségi tagság alól. A közgyűlés felmentette őket pozíciójukból, és helyettük Divéky Annát és Lőrinczi Balázs választotta meg.
Már a rendes évi közgyűlésen jelezte a megválasztott elnökség, hogy tervei szerint egy alelnök is segítené a jövőben az elnökség munkáját, ezt a közgyűlés elfogadta, és Süle Gábor személyében alelnöknek szavazott bizalmat.
Az alapszabályt ennek megfelelően módosítani kellett, melyet jelenlévőt megszavaztak. A gyorsabb elnökségi döntések érdekében az alapszabályba bekerült a email-es szavazás is az elnökségi ülésekre, ez eldöntendő, és nem megvitatandó döntések esetében lehetséges.
A közgyűlés után Kaplár F. József, a szövetség tiszteletbeli elnöke kérte jelenlévőket, hogy méltó módon emlékezzenek meg 2019-ben a szövetség megalakulásának 30. évfordulójáról, melyet jelenlévők egyetértéssel támogattak.

Share this post