Cseh Junior Open 2019 magyar arannyal

    

A hét végén zajlott Prágában az idei Cseh Junior Open, ahol 10 magyar játékos lépett pályára. A verseny jellemzői a sok nevező, a három helyszín. volt. Az első napon minden játékosunknak két-két mérkőzése volt. A lányoknál Hannah és Vanda az U17-ben indultak. Hannah sikeresen vette mindkét akadályt, Vandának csak az első sikerült. Sáli Barna az U13-ban játszott, és a második mérkőzését sajnos elvesztette. A fiúk U17-es korcsoportjában négy játékosunk is pályára lépett. Takács Beni mindkét mérkőzését nyerte így ő már a legjobb nyolc között volt. A többiek, Simon Dani, Nagy Simon és Jeszenszky Zoli, csak egyet-egyet nyertek, így zárták a napot. A fiút U19-es versenyében három tatabányai játékosunk nevezett. Az első mérkőzést mindhárman sikeresen nyerték, de a sorsolás szeszélye révén a második körben a Dévald testvérek egymással kerültek szembe, ezúttal Peti bizonyult jobbnak. Kamocsai Bendegúz nyert a második mérkőzésén is. is tovább menetelt.

A második napon a lányok megnyerték mindkét meccsüket, ezzel Hannah a döntőbe jutott.

A fiú U17-ben Takács Beni is eljutott a döntőig. Itt Simon Dani és Nagy Simon egyet nyertek egyet vesztettek, és egymással kerültek szembe a 7-8 helyért. Jeszenszky Zoli mindkét meccsét nyerte. A legidősebb fiúknál Beni és Péter vereséget szenvedtek, és ennek következtében egymással játszhatnak a 7-8 helyekért. Tomi utolsó ellenfele egy ír fiú lesz vasárnap.
Az utolsó napra a helyosztók maradtak.
Sáli Barnabás a 11. helyet szerezte meg az U13-ban.
Leány U17-ben Vanda a 9. helyért játszott, és sajnos sérülés miatt fel kellett adnia a meccset, így a 10. helyen végzett. Hannah magabiztos játékkal, sikerrel zárta a versenyt, és a dobogó legfelső fokára állhatott fel.
A fiú U 17-ben Takács Beni elvesztette a döntő mérkőzést és a mások helyen végzett. Jeszenszky Zoli a kezdeti verseny után hozta a meccseit és a 33. helyen végzett. Simon Dani nyert Nagy Simon ellen így Dani a 11. Simi a 12. helyen végzett.

Fiú U19-ben Dévald Tomi vereséggel zárt így a 10. lett. Kamocsai Beni és Dévald Peti egymással játszottak, Beni nyert, 11. lett, Peti a 12. helyen végzett.

Share this post