Országos Csapatbajnokság helyezések

Ugyan a jegyzőkönyvek még nem érkeztek be a szövetségi irodába, de a csoportok dobogósai már ismertek az Országos Csapatbajnokság kapcsán.

A hölgyeknél a Squashberek SE csapata szerezte meg az első helyet, a dobogó második fokára a Szegedi Tisza Squash SE csapata állhatott fel. A harmadik helyen a Top Challenge SE csapata végzett.

 

 

A férfiak I. osztályában a Budaörsi Labda Egylet Victor csapata állhatott fel a dobogó legfelső fokára, maga mögé utasítva a Squashberek SE csapatát. A harmadik helyet a hiányosan felálló Szegedi Tisza Squash SE csapata szerezte meg.

 

 

A II. osztályban A Budaörsi Labda Egylet II-es csapata végzett az első helyen. A második helyen az Egri Squash SE csapata végzett. A csoport harmadik helyét a Top Challenge SE I-es csapata szerezte meg.

 

 

A III. osztályban végig nyílt volt a végső sorrend, csak az utolsó körben derültek ki a helyezések. A dobogó legfelső fokára a Gekko SE II-es csapata állhatott fel, egy ponttal megelőzve a F.I.T. S.C. csapatát. A harmadik helyen a MAFC evopro csapata végzett.

 

 

A IV- osztályban még hátravan egy forduló, ahol majd kialakulhat a végső sorrend.

A II. és III. osztályok első helyezettjei alanyi jogon jutnak egy osztállyal feljebb, a második és harmadik helyezettek osztályozót játszanak majd a felkerülésért.

Share this post