Egy 8. és egy 15. hely az EB-n

Utolsó nap az EB n
A mai napon mindkét csapatunkra egy-egy mérkőzés várt, az utolsó helyosztó.
Az U15-nek a tét a 15/16 hely volt, az ellenfél pedig Finnország fiataljai. Ma a pálya sorrend fiu2/fiu1/ lány. Sali Barnabás kezdett és 3:0 arányban hozta a meccset. Komlodi Regő is hozzátette a magáét, szintén 3:0 ez egyes pozícióban. Juhász Nórinak így mar csak 2 nyert szettig kellett játszania, sajnos 0:2 lett a vége , a finn kislány uralta a labdameneteket. Összesítésben azonban 2:1 ide es megvan a 15.hely.
Ezzel a győzelemmel nagyjából hozzák is az előzetes kiemelésüket. Az egész tornán jól küzdöttek, most kerültek be ebbe a korosztályba, csak így tovább szorgalmasan.
Nézzük a nagyokat.
Bevallom kicsit nehezen emésztem meg, hogy nem játszhatunk az 5/6 ért a német vereség miatt, de majd feldolgozom azt hiszem. Ma a spanyolok ellen álltunk fel a Takács – Simon Dani -Chukwu csapattal.
Simon Dani kezdett, kissé álmosan, de aztán egy egész kis férfias meccs lett belőle, 2:3 a vége sajnos. Közel egyórás derbi volt kis megszakítással. Itt szeretném felhívni a szemüvegesek figyelmet arra, hogy hiába van speciális műanyagból a lencse, mivel nem öleli körbe a szemet oldalt, nem engedték benne játszani. Kellett egy I-maszkot szerezni gyorsan es rávenni a szemüveg fölé.
Takács Beni következett.Vezetett is magabiztosan az első játszmában, talán 8:4-re mikor egy sajnálatos ütközésnél beletérdeltek a vádlijába. Ugyan ezt a szettet még lesántikálta, de a meccset fel kellett adnia 0:3. Ezzel el is dőlt hogy 8. helyen végeztünk. Lány játékost cseréltünk , mert erre van szabályok adta lehetőség. Eszter játszott a spanyol lánnyal két nyert szettig 0:2 lett. Nem játszott rosszul de a spanyol magabiztos volt, kevés hibát ütött. Ők kilencedikként voltak rangsorolva, gyakorlatilag hozták az elvárásomat a 8-ba kerülést, de én titkon bíztam egy 5/6-ban azért.
Most így búcsúzóul az EB-k után arra kérlek titeket, dolgozzatok keményen azért, hogy megmutassátok jövőre magatoknak is, nem csak nekem, vagy az edzőiteknek, tudtok ennél jobbak is lenni.
Itt szeretném megköszönni Kohlrusz Balázs kollégámnak az egész héten nyújtott segítséget.
Nem csak én, de a gyerekek is nagyon kedvelik, becsülik.
Farkas János beszámolója

Share this post