Balázs holnap elődöntőt játszik az EB-n

Chukwu Hannah reggel sima győzelmet aratott. Következő ellenfele a hazai Ghiorghisor Andrea  Denisa volt, akit a reggelihez hasonló fölénnyel múlt felül. Hannah ezzel a 17-20 helyekért folytatja holnap a versenyt, helyi idő szerint 10:40 kor az osztrák Jaqueline Peychar ellen.

Hoffmann Péternek nem sikerült vennie az akadályt, 3:1-es vereséget szenvedett. Ő is holnap folytatja helyi idő szerint 13:00 órakor a lengyel Filip Jarota ellen, a 13-16 helyekért játszanak majd.

Balázs délután lépett pályára a mérkőzést élőben követhettük, igaz hang nélkül. (Az élő közvetítésben nem jeleskednek a rendezők.) Az első szettben fej-fej mellet ment a játék, de a végén Balázs volt eredményesebb, 1:0 Balázsnak. A második szettben nagyon magabiztos játékkal végig vezetve, 2:0. A harmadik szettben 8:4-es vezetésről fordult a kocka, 2:1 Balázsnak. A negyedik szettben Balázs ismét magabiztosan kezdett végig vezetett is. Kicsit kalandos végjátékkal, de sikerült behúzni a negyediket is, így Balázs a világranglista 66. helyezett francia ellenfelét 3:1 arányban verte meg, és a legjobb 4 közé jutott.
Holnap helyi idő szerint 18:00 órakor játssza az elődöntőt.

Share this post