Senior verseny Veszprémben

Néha kissé viharos körülmények között került megrendezésre a szezon második senior versenye Veszprémben, a Fenyves Sport Clubban. A verseny időnként inkább hasonlított egy szabályismereti tréningre, ahol a játékosok meg-megállva megvitatták, és próbálták értelmezni a szabályokat. Vélhetően vagy valami volt a levegőben, vagy a játékosok már a szezon elején elfáradtak. De persze azért volt játék is.
A hölgyeknél a hét nevező közül Udvardi Leonóra volt a legeredményesebb, Guti Judit a második helyre szorult. A harmadik helyet Nagy Mónika szerezte meg Jékli Márta előtt.

 

A férfi 55 felettiek versenyét Tóth Béla nyerte meg, ez volt első versenye ebben a korcsoportban. Horváth Tibor a második helyre szorult. A harmadik helyet Nagyiványi György szerezte meg Soós István előtt.

A férfi 45 felettiek csoportját két visszalépés egy kicsit átszabta. Az első helyen Kiss András végzett, megelőzve Kasza Péter. A harmadik helyen Bottán István, a negyediken Király Zsolt végzett.

A 35 feletti férfi kategóriában megismétlődött a szombathelyi döntő. ismét Szabóky Márton és Balázs Erik került egymással szembe. Ismét Szabóky bizonyult jobbnak, Balázs Eriknek meg kellett elégedni a második hellyel. A harmadik Nagy Péter Bálint lett Kiss András előtt.
A klub megint kiváló helyszíne volt a versenynek, köszönjük a vendéglátást!

Share this post