EB U19 harmadik nap

A képhez tartozó alt jellemző üres; image0-3-1024x576.jpeg a fájlnév

A mai napon mindenkinek egy mérkőzése volt. Érkeztek napközben magyar szurkolók is, úgyhogy meg volt a “dopping” is!:) Martin kezdett, egy svájci fiú ellen. Megbeszéltük, hogy megpróbálunk felszabadultan játszani, hangsúlyt fektetve az alapjátékra. Egyetlen szett kivételével, a többiben meg is valósult, és 3-1 arányban nyert is! Azt gondolom, ez a saját “kis döntője” volt, megérdemelten nyerte is. Szép volt Martin!

Barna következett 15.15-kor. Az első szettben rendkívül hosszú labdamenetek voltak, senki se vitte előre a játékot. Be is húztuk, 11-5-re. A második szett feléig is hasonló volt, de mintha elkezdtünk volna fáradni, amiből nem tudtunk visszajönni. Fordított is a cseh ellenfél, 1-3 oda.

Végül, de nem utolsó sorban, Hannah következett Asia Harris ellen. Tudtuk ki a lány, milyen a stílusa. Viszont elég pontatlanul kezdtünk, nem jött amit megbeszéltünk, így az első szett 8-11. Rengeteg volt az ítélet, amit minden túlzás nélkül, érdekesen ítélt meg a bíró. Azonban Hannah egész jól jött ki ezekből az esetekből, nem vesztette el a fejét. Elkezdte – csak egy kicsit – pontosabban tartani a labdát, az ellenfél pedig elkezdett hibázni. Sikerül is fordítani, 3-1-re behúzta.

Holnap jönnek a helyosztók:

  • Martin 53-54
  • Barni 43-44
  • Hannah 1-2 helyért játszik

Kell a biztatás, mindegyik mérkőzés fontos!

Kohlrusz Balázs beszámolója

Share this post