2022-23-as szezon fontos információk

Kedves játékosok, egyesületek!

A 2022-23-as szezon első versenye a jövő hétvégi összevont verseny lesz a Squashberekben, Tatabányán. Kérjük a versenyzőket, egyesületeket, hogy az új versenyszezonra a versenyengedélyeket, sportorvosi igazolással mielőbb nyújtsák be.

Fontos információk a szezonnal kapcsolatban:

  • A 2022-23-as versenyévadban a játékengedélyek, tagdíjak és csapatbajnokság nevezési díjak összege nem változik. Az egyéni versenyek nevezési díja felnőttek esetében 6000 ft.-ra, juniorok esetében 3000 ft.-ra változik. A részletes díjtáblázat megtalálható a következő linken: Fizetendő díjak. A játékengedélyeket, egyesületi tagdíjakat, csapatbajnokság nevezési díjakat utalással kell befizetni az MF(S)SZ bankszámla-számlájára (OTP Bank 11784009-20603540-00000000).
  • A 2022-23-as szezonban is csak érvényes egyesületi versenyengedéllyel rendelkező játékosok vehetnek részt a felnőtt és utánpótlás ranglistaversenyeken. A versenyengedély-kérő lap letölthető a következő linken: versenyengedély-kérő lap. Ezekre a versenyekre nevezni csak online, a versenykiírásban meghatározott nevezési határidő végéig a versenynaptárban lehet. A Masters versenyekre továbbra is a nevezes@squash.hu címre várjuk a nevezéseket.
  • Az országos csapatbajnokság nevezési határideje 10.01. A nevezéseket a nevezes@squash.hu címre várjuk a megadott határidőig.

Eredményes felkészülést, és sérülésmentes, sikeres szezont kívánunk minden versenyzőnek!

Share this post