Austrian Junior Open 2019. Bécs

Vasárnap befejeződött az Austrian Junior Open 2019 junior verseny Bécsben. Rövid összefoglaló. Kezdjük a legkisebbekkel. U13 lányban Juhász Nóri sikeresen vette a mai megmérettetést ezzel 17.helyen végzett. Ugyanebben a korcsoportban Sáli Barnabás 3:2 aranyban nyert a cseh kisfiú ellen ezzel megszerezte a bronzérmet.
U15 lányokkal Varga Lorena tegnap lejátszotta az utolsó mérkőzését, ahol sajnos vereséget szenvedett, így a 18. helyen zárt.
U15 fiuk között Komlódi Regő 3:0 aranyban maradt alul a német fiútól, így a 14. helyen végzett, míg Juhász Levente szinten 3:0 aranyban kikapott, így a 26. helyet szerezte meg.
U17 lány Harmat Eszter 3:1 re kikapott, így a 10. lett. Laskai Vanda is kikapott 3:1 aranyban, így 4. lett. Míg, Chukwu Hannah 3:0 aranyban nyerte meg a döntőt.
U17 fiú. Sárkány Laci ma megnyerte az utolsó mérkőzését 3:1 aranyban, így ő a 29. lett, csapattársa Nagy Levente is nyert 3:1 re, így 27. helyen zárt. Szabó Kende nyert es így 25. lett. Takács Benedek is nyert a záró napon, 17. lett. Ebben a korcsoportban magyar döntőt rendeztek a fiatalok, ahol Nagy Simon összeszedett verseny után 3:0 aranyban verte Simon Danit.
U19 lányoknál az 5. helyért folytatott küzdelemben Szabó Merci maradt alul 3:0-ra így 6. lett.
U19-es nagyfiúk. Kezdjük Szabó Rudolffal, aki tegnap lejátszotta az utolsó meccsét és a 26. helyen zárta a versenyt. Következzen Dévald Peti, aki 3:1 aranyban verte cseh riválisát, ezzel megszerezve az 5. helyet. Ugyan ilyen arányban Kamocsai Beni nyert Dévald Tomi ellen, ezzel a 3. helyen zárt. Egyébként az U19-es döntőt nagy meglepetésemre David Majer nyerte 3:1 aranyban az Ír fiatalember ellen. Összegezésként annyit, hogy csalódottsággal éltem meg a versenyt, annak ellenére, hogy „csapatunk” 2 aranyérmet, 1 ezüstöt, 2 bronzérmet és 2db 4. helyet ért el. Hogy miért is van ez így az egy hosszabb elemzést igényelne, majd talán egyszer…

Farkas János beszámolója

Share this post